40 jaar aan ervaring.

De gediplomeerde zangdocenten van de Zangles Den Bosch gaan met jou aan de slag om het beste uit jouw stem te halen. Daarbij onderzoek je verschillende stemtechnieken, genres, en leer je jouw stem gezond gebruiken. Laat je adviseren door een van onze gediplomeerde zangdocenten en ontdek zo vandaag nog wat onze zangdocenten voor jou kunnen betekenen. Of je nu een beginner of een ervaren zanger of zangeres bent, onze docenten staan voor je klaar!

De beste gediplomeerde zangdocenten.

Met alleen de beste docenten kunnen wij garanderen dat alles op alles gezet wordt om jouw zangtalent zo compleet mogelijk te ontwikkelen. Daarom word je bij de Muziekschool Den Bosch alleen ondersteund door de beste gediplomeerde docenten. Samen met jouw docent stel je een speciale aanpak samen, waarbij jouw wensen ondersteund worden met de bijbehorende stemtechnieken, methoden, theorie etcetera. Je leert dan ook niet alleen hoe jij kunt zingen als jouw favoriete zanger of zangeres, maar ontwikkel jij je breed binnen de muziek. Je gaat jouw plankenkoorts te lijf en je zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is met jouw stem. Met de theoretische en praktische ervaringen van onze gediplomeerde docenten kunnen zij jou zo optimaal mogelijk bijstaan in het ontwikkelen van jouw stem en talenten.

10% groepskorting. Meteen van start.

Elke week, het hele jaar door, vinden er bij Zangles Den Bosch instroommomenten plaats. Elke cursist kan daarom dan ook direct bij ons beginnen. Schrijf jij je samen met een vriend, vriendin, broertje, zusje of collega in? Dan ontvangen jullie samen 10% groepskorting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij het verlengen van een huidige lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij op basis van jouw niveau een geschikte groep voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles bij Zangles Den Bosch, en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles