Muziekschool Vught

De Muziekschool Vught is dé plek voor het ontwikkelen van jouw talent. Onze cursussen en workshops worden gegeven door de beste gediplomeerde docenten. Wij bieden je een breed aanbod van cursussen en workshops: Zangles Vught, DJ School Vught, Pianoles Vught, Gitaarles Vught, Drumles Vught, Basgitaarles Vught en een cursus Muziekproductie Vught. Volg een gratis proefles bij de Muziekschool Vught en ontdek jouw talent!

Cursussen & Workshops

"Geen stoffige lesboeken, maar juist wat jij graag wilt leren. Dat is dé manier om het beste uit jouw talenten te halen."

Stef Classens,Winnaar Beste Singer Songwriter van Nederland &Ambassadeur 'Muziek op School'

Zangles Vught.

Altijd al willen leren zingen? Bij de Zangles Vught krijg je les van de beste gediplomeerde docenten die jou ondersteunen het beste uit jouw stem te halen. Bij de Zangles Vught staan de wensen van de cursist centraal met een lesprogramma aangepast aan jou. Volg een gratis proefles bij de Zangles Vught en ga samen met onze docenten aan de slag!

DJ School Vught.

De beste DJ's in de wereld komen uit Nederland. De DJ School Vught vindt het dan ook belangrijk nieuw talent te ondersteunen en zo jou bij te staan in jouw ontwikkeling als een DJ. De gediplomeerde DJ docenten van de DJ School Vught staan voor jou klaar om je alle ins en outs van het vak te leren. Volg een gratis proefles bij de DJ School Vught en ontdek het zelf.

Pianoles Vught.

Of je nu de songs van Alicia Keys of Chopin wil leren spelen. De gediplomeerde pianodocenten van de Pianoles Vught staan voor jou klaar in het ondersteunen van jouw talent. Bij de Pianoles Vught staan jouw muzikale wensen centraal. Wat jij wil leren, is waar het bij de Pianoles Vught om gaat. Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Pianoles Vught.

Gitaarles Vught.

Het leren van de moeilijkste licks, of juist het leren van de basis akkoorden, de Gitaarles Vught is de plek voor het ontwikkelen van jouw gitaar skills. Met een lesaanpak aangepast aan jouw muzikale wensen kunnen de gediplomeerde docenten van de Gitaarles Vught jou optimaal ondersteunen. Volg een gratis proefles bij de Gitaarles Vught en ontdek het zelf.

Drumles Vught.

Aan de basis van elke song staat een beat. In vrijwel elk genre is dan ook drums te vinden. Bij de Drumles Vught kun jij een of meerdere van deze genres ontwikkelen. Dit doe je aan de hand van een aan jou aangepast lesprogramma wat de gediplomeerde docenten van de Drumles Vught voor jou samenstellen. Volg een gratis drum proefles bij de Drumles Vught.

Basgitaarles Vught.

De moeilijkste Bass licks, of slapping bass, de gediplomeerde docenten van de Basgitaarles Vught kunnen dit allemaal aan jou leren! Bij de Basgitaarles Vught wordt het lesprogramma aan jou aangepast, en zo kun jij optimaal jouw talenten ontwikkelen. Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Basgitaarles Vught en ontdek zo de wereld van muziek.

Muziekproductie Vught.

Heb jij altijd al jouw eigen songs willen schrijven? Bij de cursus Muziekproductie Vught leer je alle ins en outs van het vak. De lessen van de cursus Muziekproductie Vught worden gegeven door de beste gediplomeerde docenten die jou bijstaan in het ontwikkelen van alle benodigde skills om jouw eigen hit te schrijven. Volg een gratis proefles en ontdek het zelf.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Muziekschool Vught, en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles