Muziekschool Veghel

De Muziekschool Veghel is dé plek voor het ontwikkelen van jouw talent. Onze cursussen en workshops worden gegeven door de beste gediplomeerde docenten. Wij bieden een breed aanbod aan cursussen en workshops waaronder: Zangles Veghel, DJ School Veghel, Pianoles Veghel, Gitaarles Veghel, Drumles Veghel, Basgitaarles Veghel en een cursus Muziekproductie Veghel. Volg een gratis proefles bij de Muziekschool Veghel en ontdek jouw talent!

Cursussen & Workshops

"Geen stoffige lesboeken, maar juist wat jij graag wilt leren. Dat is dé manier om het beste uit jouw talenten te halen."

Stef Classens,Winnaar Beste Singer Songwriter van Nederland &Ambassadeur 'Muziek op School'

Zangles Veghel.

Altijd al willen leren zingen? Bij de Zangles Veghel krijg je les van de beste gediplomeerde docenten die jou ondersteunen het beste uit jouw stem te halen. Bij de Zangles Veghel staan de wensen van de cursist centraal met een lesprogramma aangepast aan jou. Volg een gratis proefles bij de Zangles Veghel en ga samen met onze docenten aan de slag!

DJ School Veghel.

De beste DJ's in de wereld komen uit Nederland. De DJ School Veghel vindt het dan ook belangrijk nieuw talent te ondersteunen en zo jou bij te staan in jouw ontwikkeling als een DJ. De gediplomeerde DJ docenten van de DJ School Veghel staan voor jou klaar om je alle ins en outs van het vak te leren. Volg een gratis proefles bij de DJ School Veghel en ontdek het zelf.

Pianoles Veghel.

Of je nu de songs van Alicia Keys of Chopin wil leren spelen. De gediplomeerde pianodocenten van de Pianoles Veghel staan voor jou klaar in het ondersteunen van jouw talent. Bij de Pianoles Veghel staan jouw muzikale wensen centraal. Wat jij wil leren, is waar het bij de Pianoles Veghel om gaat. Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Pianoles Veghel.

Gitaarles Veghel.

Het leren van de moeilijkste licks, of juist het leren van de basis akkoorden, de Gitaarles Veghel is de plek voor het ontwikkelen van jouw gitaar skills. Met een lesaanpak aangepast aan jouw muzikale wensen kunnen de gediplomeerde docenten van de Gitaarles Veghel jou optimaal ondersteunen. Volg een gratis proefles bij de Gitaarles Veghel en ontdek het zelf.

Drumles Veghel.

Aan de basis van elke song staat een beat. In vrijwel elk genre is dan ook drums te vinden. Bij de Drumles Veghel kun jij een of meerdere van deze genres ontwikkelen. Dit doe je aan de hand van een aan jou aangepast lesprogramma wat de gediplomeerde docenten van de Drumles Veghel voor jou samenstellen. Volg een gratis drum proefles bij de Drumles Veghel.

Basgitaarles Veghel.

De moeilijkste Bass licks, of slapping bass, de gediplomeerde docenten van de Basgitaarles Veghel kunnen dit allemaal aan jou leren! Bij de Basgitaarles Veghel wordt het lesprogramma aan jou aangepast, en zo kun jij optimaal jouw talenten ontwikkelen. Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Basgitaarles Veghel en ontdek zo de wereld van muziek.

Muziekproductie Veghel.

Heb jij altijd al jouw eigen songs willen schrijven? Bij de cursus Muziekproductie Veghel leer je alle ins en outs van het vak. De lessen van de cursus Muziekproductie Veghel worden gegeven door de beste gediplomeerde docenten die jou bijstaan in het ontwikkelen van alle benodigde skills om jouw eigen hit te schrijven. Volg een gratis proefles en ontdek het zelf.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Muziekschool Veghel, en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles