Muziekschool Uden

De Muziekschool Uden is dé plek voor het ontwikkelen van jouw talent. Onze cursussen en workshops worden gegeven door de beste gediplomeerde docenten. Wij bieden een breed aanbod waaronder: Zangles Uden, DJ School Uden, Pianoles Uden, Gitaarles Uden, Drumles Uden, Basgitaarles Uden en een cursus Muziekproductie Uden. Volg een gratis proefles bij de Muziekschool Uden en ontdek jouw talent!

Cursussen & Workshops

"Geen stoffige lesboeken, maar juist wat jij graag wilt leren. Dat is dé manier om het beste uit jouw talenten te halen."

Stef Classens,Winnaar Beste Singer Songwriter van Nederland &Ambassadeur 'Muziek op School'

Zangles Uden.

Altijd al willen leren zingen? Bij de Zangles Uden krijg je les van de beste gediplomeerde docenten die jou ondersteunen het beste uit jouw stem te halen. Bij de Zangles Uden staan de wensen van de cursist centraal met een lesprogramma aangepast aan jou. Volg een gratis proefles bij de Zangles Uden en ga samen met onze docenten aan de slag!

DJ School Uden.

De beste DJ's in de wereld komen uit Nederland. De DJ School Uden vindt het dan ook belangrijk nieuw talent te ondersteunen en zo jou bij te staan in jouw ontwikkeling als een DJ. De gediplomeerde DJ docenten van de DJ School Uden staan voor jou klaar om je alle ins en outs van het vak te leren. Volg een gratis proefles bij de DJ School Uden en ontdek het zelf.

Pianoles Uden.

Of je nu de songs van Alicia Keys of Chopin wil leren spelen. De gediplomeerde pianodocenten van de Pianoles Uden staan voor jou klaar in het ondersteunen van jouw talent. Bij de Pianoles Uden staan jouw muzikale wensen centraal. Wat jij wil leren, is waar het bij de Pianoles Uden om gaat. Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Pianoles Uden.

Gitaarles Uden.

Het leren van de moeilijkste licks, of juist het leren van de basis akkoorden, de Gitaarles Uden is de plek voor het ontwikkelen van jouw gitaar skills. Met een lesaanpak aangepast aan jouw muzikale wensen kunnen de gediplomeerde docenten van de Gitaarles Uden jou optimaal ondersteunen. Volg een gratis proefles bij de Gitaarles Uden en ontdek het zelf.

Drumles Uden.

Aan de basis van elke song staat een beat. In vrijwel elk genre is dan ook drums te vinden. Bij de Drumles Uden kun jij een of meerdere van deze genres ontwikkelen. Dit doe je aan de hand van een aan jou aangepast lesprogramma wat de gediplomeerde docenten van de Drumles Uden voor jou samenstellen. Volg een gratis drum proefles bij de Drumles Uden.

Basgitaarles Uden.

De moeilijkste Bass licks, of slapping bass, de gediplomeerde docenten van de Basgitaarles Uden kunnen dit allemaal aan jou leren! Bij de Basgitaarles Uden wordt het lesprogramma aan jou aangepast, en zo kun jij optimaal jouw talenten ontwikkelen. Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Basgitaarles Uden en ontdek zo de wereld van muziek.

Muziekproductie Uden.

Heb jij altijd al jouw eigen songs willen schrijven? Bij de cursus Muziekproductie Uden leer je alle ins en outs van het vak. De lessen van de cursus Muziekproductie Uden worden gegeven door de beste gediplomeerde docenten die jou bijstaan in het ontwikkelen van alle benodigde skills om jouw eigen hit te schrijven. Volg een gratis proefles en ontdek het zelf.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Muziekschool Uden, en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles