Muziekschool Schijndel

De Muziekschool Schijndel is dé plek voor het ontwikkelen van jouw talent. Onze cursussen en workshops worden gegeven door de beste gediplomeerde docenten. Wij bieden een breed aanbod aan cursussen en workshops waaronder: Zangles Schijndel, DJ School Schijndel, Pianoles Schijndel, Gitaarles Schijndel, Drumles Schijndel, Basgitaarles Schijndel en een cursus Muziekproductie Schijndel. Volg een gratis proefles bij de Muziekschool Schijndel en ontdek jouw talent!

Cursussen & Workshops

"Geen stoffige lesboeken, maar juist wat jij graag wilt leren. Dat is dé manier om het beste uit jouw talenten te halen."

Stef Classens,Winnaar Beste Singer Songwriter van Nederland &Ambassadeur 'Muziek op School'

Zangles Schijndel.

Altijd al willen leren zingen? Bij de Zangles Schijndel krijg je les van de beste gediplomeerde docenten die jou ondersteunen het beste uit jouw stem te halen. Bij de Zangles Schijndel staan de wensen van de cursist centraal met een lesprogramma aangepast aan jou. Volg een gratis proefles bij de Zangles Schijndel en ga samen met onze docenten aan de slag!

DJ School Schijndel.

De beste DJ's in de wereld komen uit Nederland. De DJ School Schijndel vindt het dan ook belangrijk nieuw talent te ondersteunen en zo jou bij te staan in jouw ontwikkeling als een DJ. De gediplomeerde DJ docenten van de DJ School Schijndel staan voor jou klaar om je alle ins en outs van het vak te leren. Volg een gratis proefles bij de DJ School Schijndel en ontdek het zelf.

Pianoles Schijndel.

Of je nu de songs van Alicia Keys of Chopin wil leren spelen. De gediplomeerde pianodocenten van de Pianoles Schijndel staan voor jou klaar in het ondersteunen van jouw talent. Bij de Pianoles Schijndel staan jouw muzikale wensen centraal. Wat jij wil leren, is waar het bij de Pianoles Schijndel om gaat. Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Pianoles Schijndel.

Gitaarles Schijndel.

Het leren van de moeilijkste licks, of juist het leren van de basis akkoorden, de Gitaarles Schijndel is de plek voor het ontwikkelen van jouw gitaar skills. Met een lesaanpak aangepast aan jouw muzikale wensen kunnen de gediplomeerde docenten van de Gitaarles Schijndel jou optimaal ondersteunen. Volg een gratis proefles bij de Gitaarles Schijndel en ontdek het zelf.

Drumles Schijndel.

Aan de basis van elke song staat een beat. In vrijwel elk genre is dan ook drums te vinden. Bij de Drumles Schijndel kun jij een of meerdere van deze genres ontwikkelen. Dit doe je aan de hand van een aan jou aangepast lesprogramma wat de gediplomeerde docenten van de Drumles Schijndel voor jou samenstellen. Volg een gratis drum proefles bij de Drumles Schijndel.

Basgitaarles Schijndel.

De moeilijkste Bass licks, of slapping bass, de gediplomeerde docenten van de Basgitaarles Schijndel kunnen dit allemaal aan jou leren! Bij de Basgitaarles Schijndel wordt het lesprogramma aan jou aangepast, en zo kun jij optimaal jouw talenten ontwikkelen. Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Basgitaarles Schijndel en ontdek zo de wereld van muziek.

Muziekproductie Schijndel.

Heb jij altijd al jouw eigen songs willen schrijven? Bij de cursus Muziekproductie Schijndel leer je alle ins en outs van het vak. De lessen van de cursus Muziekproductie Schijndel worden gegeven door de beste gediplomeerde docenten die jou bijstaan in het ontwikkelen van alle benodigde skills om jouw eigen hit te schrijven. Volg een gratis proefles en ontdek het zelf.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Muziekschool Schijndel, en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles