Van Alicia Keys tot Chopin.

Al eeuwen wordt de piano bespeeld, van Chopin tot Alicia Keys, en nog steeds kun je de piano horen in de hits van vandaag. Onze gediplomeerde docenten kunnen jou optimaal ondersteunen, of je nu die pop hit, of juist klassiek wil leren spelen. Samen met de docent ga je aan slag met de theorie achter het instrument, en gebruik je deze om jouw favoriete songs te kunnen spelen. Goedkope tarieven en géén wachtlijst, dat is een van de vele krachten van de Pianoles Den Bosch. Al meer dan 40 jaar staan wij in dienst van onze cursisten waarbij zowel de theoretische, als de praktische kennis van onze docenten de onmisbare schakel vormen tot niet alleen het succes van de Pianoles Den Bosch, maar ook tot die van onze cursisten.

Een goede start in de muziek.

Omdat de piano een erg visueel instrument is, is het geschikt om de eerste stapjes in de muziek te zetten. Mocht je je hart nog niet verloren hebben aan het instrument, dan biedt het de basis om later eventueel een ander instrument op te pakken. Laat je informeren door een docent van de Pianoles Den Bosch over alles wat onze gediplomeerde docenten voor jou kunnen betekenen.

10% groepskorting. Direct beginnen.

Elke week, het hele jaar door, vinden er bij de Pianoles Den Bosch instroommomenten plaats. Elke cursist kan daarom dan ook direct beginnen bij de Pianoles Den Bosch. Schrijf jij je samen met een vriend, vriendin, broertje, zusje of collega in? Dan ontvangen jullie samen 10% groepskorting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij het verlengen van een huidige lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij op basis van jouw niveau een geschikte groep voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles, en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles