De beste gediplomeerde docenten.

Er gaat natuurlijk heel wat schuil achter het schrijven en produceren van een song. Hoe bouw je een song op, en hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn song radio waardig is? In de Cursus Muziekproductie Den Bosch krijg je een antwoord op al jouw vragen. Samen met jouw gediplomeerde docent ga je op zoek naar het beste in jouw songwriting en productie skills om jouw eigen hit te schrijven!

Van songwriting tot DAW's.

Bij de cursus Muziekproductie Den Bosch leer je niet alleen hoe een hit-song nu eigenlijk is opgebouwd, maar je leert ook omgaan met software, mixers, effecten en nog veel meer! Je neemt tijdens deze cursus plaats in een van onze studio's en leer je jouw software van binnen en van buiten kennen, of je nu Logic, Cubase, FL of een andere muziekproductie software gebruikt. Leer je onder andere hoe je een analoge en digitale mixer gebruikt bij het mixen van jouw sounds en hoe jij jouw song radio waardig kunt mixen en masteren.

10% groepskorting. Direct beginnen.

Elke week, het hele jaar door, vinden er bij de cursus Muziekproductie Den Bosch instroommomenten plaats. Elke cursist kan daarom dan ook direct beginnen bij de cursus Muziekproductie. Schrijf jij je samen met een vriend, vriendin, broertje, zusje of collega in? Dan ontvangen jullie samen 10% groepskorting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij het verlengen van een huidige lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij op basis van jouw niveau een geschikte groep voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles, en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles