Een lesprogramma aangepast aan jou.

Bij de Gitaarles Den Bosch vinden wij het belangrijk dat naast het leren van de basisvaardigheden en technieken van de gitaar de cursist zich kan ontwikkelen in zijn of haar eigen genre. Oftewel, naast het lezen van tabs en notenschrift, worden liedjes in de meest uiteenlopende stijlen onder de loep genomen en wordt er aandacht besteed aan bijkomende aspecten van het gitaarspelen zoals de verschillende soorten gitaren, versterkers, effecten, accessoires en dergelijke. Onze unieke lesmethode is gebaseerd op het snel behalen van resultaat, met de theoretische en technische onderbouwing die daarvoor nodig is. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Schijf je dan vandaag nog in voor een gratis proefles!

Van Pop tot Klassiek. Leren in jouw favoriete genre.

Van Pop tot Jazz; de gitaar is een veelzijdig instrument en is in bijna alle muziekgenres terug te vinden. Ieder genre heeft dan ook de bijbehorende technieken en methoden, maar natuurlijk hebben deze genres ook veel overeenkomsten. Door de brede deskundigheid van de gediplomeerde docenten van de Gitaarles Den Bosch kunnen zij de cursist optimaal bijstaan in het leren van deze technieken, methoden en veel meer. Of je nu graag de laatste pop hit wilt leren spelen, of juist gaat voor het volledig beheersen van de gitaar in een complexer genre, de Gitaarles Den Bosch is er voor je om je hierin te kunnen ondersteunen. Zo ontwikkel jij samen met een van onze gediplomeerde docenten optimaal jouw talenten.

10% groepskorting. Direct beginnen.

Elke week, het hele jaar door, vinden er bij de Gitaarles Den Bosch instroommomenten plaats. Elke cursist kan daarom dan ook direct beginnen bij de gitaarles Den Bosch. Schrijf jij je samen met een vriend, vriendin, broertje, zusje of collega in? Dan ontvangen jullie samen 10% groepskorting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij het verlengen van een huidige lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij op basis van jouw niveau een geschikte groep voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles bij de Gitaarles Den Bosch zou willen volgen.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles, en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles