De beste drumdocenten.

Het ontwikkelen van jouw talent staat bij de Drumles Den Bosch voorop. Daarom krijgen onze cursisten les van de béste drumdocenten in de regio. Of je nu bij de basis moet beginnen, of juist verder wilt uitbreiden wat je al beheerst, de Muziekschool Den Bosch is hiervoor dé plek. Schrijf je in voor een gratis proefles en ontdek wat onze drumdocenten voor jou kunnen betekenen.

Van Jazz tot Pop. Leren in jouw genre.

Het drumstel is een veelzijdig instrument, en is daarom dan ook in vele muziekgenres terug te vinden. Door de ruime theoretische en praktische kennis van de drumdocenten van de Drumles Den Bosch kunnen zij onze cursisten optimaal bijstaan in het ontwikkelen in een of meerdere van deze genres. Daarbij maak je muzikale uitstapjes naar andere muziekgenres en ontdek je de verschillende technieken die ieder van deze genres met zich meebrengen.


10% groepskorting. Direct beginnen.

Elke week, het hele jaar door, vinden er bij ons instroommomenten plaats. Elke cursist kan daarom dan ook direct bij ons beginnen. Schrijf jij je samen met een vriend, vriendin, broertje, zusje of collega in? Dan ontvangen jullie samen 10% groepskorting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij het verlengen van een huidige lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij op basis van jouw niveau een geschikte groep voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles, en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles