De beste DJ Docenten.

Bij de DJ School Den Bosch krijg je les van alleen de beste DJ docenten. Onze gediplomeerde DJ docenten kunnen jou, door hun jarenlange praktische en technische ervaringen, optimaal bijstaan in het ontwikkelen van jouw DJ skills en talenten. Niet alleen zijn onze DJ docenten gediplomeerd, maar zijn zij zelf ook actief als DJ in de scene en dus kun jij dit als startpunt gebruiken voor jouw eventuele eigen DJ carrière. Met deze brede kennis en ervaring kunnen zij jou dan ook de fijne kneepjes van het vak leren! Wat jij wilt leren staat altijd bij de docenten van de DJ School Den Bosch centraal. Of je nu Dance, Urban of juist Hiphop wilt gaan draaien, onze gediplomeerde docenten staan voor jou klaar!

Leer hoe jij die vette set neer kunt zetten.

DJ'en is natuurlijk niet zomaar willekeurig aan wat knopjes draaien. Er gaan heel veel uiteenlopende technieken en methoden achter schuil. Bij de DJ School Den Bosch leer je naast al deze technieken, methoden en de functies die de decks en mixer jou te bieden hebben vooral hoe je deze skills en kennis kunt combineren om die vette set te kunnen voorbereiden en uitvoeren, en leer je de theorie die schuilt gaat achter het voorbereiden en uitvoeren van deze perfecte set. DJ'en is niet alleen het kennen van de decks en mixer, ook leer je om te gaan met de verschillende DJ software die gebruikt wordt voor het voorbereiden van een set, hoe je bijvoorbeeld que's moet plaatsen en hoe je live jouw repertoire kunt inzetten in een mix. Dit alles in het genre dat jij graag wilt draaien, of dat nu Dance of Hiphop is.

10% groepskorting. Direct beginnen.

Elke week, het hele jaar door, vinden er bij de Muziekschool Den Bosch instroommomenten plaats. Elke cursist kan daarom dan ook direct bij ons beginnen. Schrijf jij je samen met een vriend, vriendin, broertje, zusje of collega in? Dan ontvangen jullie samen 10% groepskorting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij het verlengen van een huidige lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij op basis van jouw niveau een geschikte groep voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles, en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles