Muziekschool Boxtel

De Muziekschool Boxtel is dé plek voor het ontwikkelen van jouw talent. Onze cursussen en workshops worden gegeven door de beste gediplomeerde docenten. Wij bieden een breed aanbod aan cursussen en workshops waaronder: Zangles Boxtel, DJ School Boxtel, Pianoles Boxtel, Gitaarles Boxtel, Drumles Boxtel, Basgitaarles Boxtel en een cursus Muziekproductie Boxtel. Volg een gratis proefles bij de Muziekschool Boxtel en ontdek jouw talent!

Cursussen & Workshops

"Geen stoffige lesboeken, maar juist wat jij graag wilt leren. Dat is dé manier om het beste uit jouw talenten te halen."

Stef Classens,Winnaar Beste Singer Songwriter van Nederland &Ambassadeur 'Muziek op School'

Zangles Boxtel.

Altijd al willen leren zingen? Bij de Zangles Boxtel krijg je les van de beste gediplomeerde docenten die jou ondersteunen het beste uit jouw stem te halen. Bij de Zangles Boxtel staan de wensen van de cursist centraal met een lesprogramma aangepast aan jou. Volg een gratis proefles bij de Zangles Boxtel en ga samen met onze docenten aan de slag!

DJ School Boxtel.

De beste DJ's in de wereld komen uit Nederland. De DJ School Boxtel vindt het dan ook belangrijk nieuw talent te ondersteunen en zo jou bij te staan in jouw ontwikkeling als een DJ. De gediplomeerde DJ docenten van de DJ School Boxtel staan voor jou klaar om je alle ins en outs van het vak te leren. Volg een gratis proefles bij de DJ School Boxtel en ontdek het zelf.

Pianoles Boxtel.

Of je nu de songs van Alicia Keys of Chopin wil leren spelen. De gediplomeerde pianodocenten van de Pianoles Boxtel staan voor jou klaar in het ondersteunen van jouw talent. Bij de Pianoles Boxtel staan jouw muzikale wensen centraal. Wat jij wil leren, is waar het bij de Pianoles Boxtel om gaat. Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Pianoles Boxtel.

Gitaarles Boxtel.

Het leren van de moeilijkste licks, of juist het leren van de basis akkoorden, de Gitaarles Boxtel is de plek voor het ontwikkelen van jouw gitaar skills. Met een lesaanpak aangepast aan jouw muzikale wensen kunnen de gediplomeerde docenten van de Gitaarles Boxtel jou optimaal ondersteunen. Volg een gratis proefles bij de Gitaarles Boxtel en ontdek het zelf.

Drumles Boxtel.

Aan de basis van elke song staat een beat. In vrijwel elk genre is dan ook drums te vinden. Bij de Drumles Boxtel kun jij een of meerdere van deze genres ontwikkelen. Dit doe je aan de hand van een aan jou aangepast lesprogramma wat de gediplomeerde docenten van de Drumles Boxtel voor jou samenstellen. Volg een gratis drum proefles bij de Drumles Boxtel.

Basgitaarles Boxtel.

De moeilijkste Bass licks, of slapping bass, de gediplomeerde docenten van de Basgitaarles Boxtel kunnen dit allemaal aan jou leren! Bij de Basgitaarles Boxtel wordt het lesprogramma aan jou aangepast, en zo kun jij optimaal jouw talenten ontwikkelen. Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Basgitaarles Boxtel en ontdek zo de wereld van muziek.

Muziekproductie Boxtel.

Heb jij altijd al jouw eigen songs willen schrijven? Bij de cursus Muziekproductie Boxtel leer je alle ins en outs van het vak. De lessen van de cursus Muziekproductie Boxtel worden gegeven door de beste gediplomeerde docenten die jou bijstaan in het ontwikkelen van alle benodigde skills om jouw eigen hit te schrijven. Volg een gratis proefles en ontdek het zelf.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Muziekschool Boxtel, en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles