Een lesaanpak aangepast aan jou.

Bij de Basgitaarles Den Bosch vinden wij het belangrijk dat naast het leren van de basis er de ruimte is voor elke cursist om zich te kunnen ontwikkelen in zijn of haar eigen muzieksmaak. Of je nu Jazz of Pop wilt spelen, de gediplomeerde docenten van de Basgitaarles Den Bosch kunnen je hierin optimaal ondersteunen door een lesaanpak samen te stellen aangepast aan de wensen van de cursist, zodat de muzikale doelen van de cursist centraal staan.

De beste gediplomeerde basdocenten.

Bij de Basgitaarles Den Bosch krijg je les van gediplomeerde docenten die met hun jarenlange theoretische maar ook praktische kennis en ervaringen elke cursist kunnen ondersteunen in het bereiken van zijn of haar muzikale doelen, wat deze ook mogen zijn. Of je bij de basis begint, of juist je talent verder wilt uitbreiden, de gediplomeerde docenten van de Basgitaarles Den Bosch staan voor je klaar.

10% groepskorting. Direct beginnen.

Elke week, het hele jaar door, vinden er bij de Basgitaarles Den Bosch instroommomenten plaats. Elke cursist kan daarom dan ook direct beginnen bij de Basgitaarles Den Bosch. Schrijf jij je samen met een vriend, vriendin, broertje, zusje of collega in? Dan ontvangen jullie samen 10% groepskorting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij het verlengen van een huidige lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij op basis van jouw niveau een geschikte groep voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles, en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles